Összegyűjtöttük azt a 6 leggyakrabban előforduló hibát, amit a napelem rendszer vásárlók elkövetnek. Olvassa el és nézze meg, hogy Ön ne kövessen el ezeket!

1. Nem rendelkeznek megfelelő információval a korrekt termék összehasonlításhoz a választásnál (csődbement gyártók végkiárusítása, bizonytalan garanciális háttér, valós gyártás a hirdetett helyett Kína stb).

2. Hirtelen döntést hoznak, nem tekintenek szét a piacon (akciós hirdetés, wellness hétvégével, közben rejtett későbbi költségek)

3. Nem győződnek meg a választott cég referenciáiról kellőképpen (van olyan cég, aki 500+ referenciával hirdeti magát, de a honlapon egyet sem találni)

4. Nem győződnek meg a választott cég telephelyén a következőkről: valós, működő cég, telephellyel rendelkeznek, raktárkészlettel rendelkeznek, termékek megtekinthetők, elérhetőek telefonon, e-mailen, személyesen, nincs titkolnivalójuk stb.

5. Egyes cégek nagyobb rendszert ajánlanak, mint amire valójában szükség van. Ennek az az oka, hogy a nagyobb rendszer több bevételt hoz. A napelemes rendszer tervezéséhez hozzátartozik a pontos szimuláció!

6. Az ajánlatok sok esetben megtévesztőek lehetnek. Nem tartalmaznak minden költséget (munkadíj, villanyóra szabványosításának költsége, óracsere). Nem minden esetben tüntetik fel a felmerülő ÁFA tartalmat, nehezen dönthető el, hogy bruttó vagy nettó az ár.

 

Jöjjön el hozzánk és nézze meg személyesen kínálatunkat és referenciáinkat! Várjuk szeretettel irodánkba és raktárunkba