Napelem finanszírozás, megtérülés

Amennyiben Ön, vagy az Önnel együtt élő családtagja hitelképes, úgy -közreműködésünkkel- rendkívül kedvező feltételek mellett vehet igénybe akár több millió forintos napelem finanszírozási lehetőséget!

A napelem finanszírozási programunk keretében az „áramszámla=napelem részlet” lehetőséget választva, nagyjából a megtermelt energia árának megfelelő havi fizetési kötelezettsége van. Ebben az esetben különösebb kockázat nélkül juthat a kívánt összeghez, hiszen az erőmű „kitermeli” a havonta fizetendő részletet.

A napelem finanszírozási programunk keretében a „kamatmentes kölcsön” lehetőséggel pedig alig több, mint négy év alatt egyenlő részletekben fizeti ki napelemes beruházása teljes összegét!

A két opció között lehetséges az átjárás! Ha történetesen a „vállalt” kötelezettséget nem tudja maradéktalanul teljesíteni, vissza tud térni az alapkötelezettség fizetéséhez, ami nagyjából megegyezik a megtermelt elektromos energia árával.

Hozzásegítjük Önt, hogy beruházását többletkiadás (kamat) nélkül, néhány év alatt egyenlő részletekben tudja kifizetni.

 

Két példa napelemes rendszer finanszírozásra

3,5 kW-os komplett napelemes rendszer, 13.500.-Ft-os havi áramtermeléssel

A napelemes rendszer bruttó vételára: 1.800.000.-Ft.

  1. lehetőség: „áramszámla=naperőmű részlet”

Havi kötelező fizetnivaló: 13.850.-Ft

Megtermelt energia ára: 13.500.-Ft

  1. lehetőség: „kamatmentes kölcsön”

Havi kötelező fizetnivaló: 13.850.-Ft

Havi vállalt fizetni való: 20.000.-Ft

Összesen: 33.850.-Ft

5 kW-os komplett rendszer, 20.500.-Ft-os havi termeléssel

A napelemes rendszer bruttó vételára: 2.550.000.-Ft.

  1. lehetőség: „áramszámla=naperőmű részlet”

Havi kötelező fizetnivaló: 22.045.-Ft

Megtermelt energia ára: 20.500.-Ft

  1. lehetőség: „kamatmentes kölcsön”

Havi kötelező fizetnivaló: 22.045.-Ft

Havi vállalt fizetnivaló: 28.000.-Ft

Összesen: 50.045.-Ft

Az áramszámla minden esetben 0.-Ft

Amennyiben Ön a második fizetési opciót választja, kicsit több, mint négy év múlva nem lesz semmiféle fizetési (áramszámla, hitel) kötelezettsége.
Abban az esetben, ha Ön befektetésnek tekinti a napelemre fordított összeget, akkor évi kb. 8-10%-os kamatnak megfelelő hozamra számíthat!
Jelen megjelenés kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja és nem minősül ajánlattételnek vagy nyilvános tájékoztatónak, sem pedig pénzügyi kötelezettségvállalásnak. A pénzintézet a bírálat jogát fenntartja.

Rólunk mondták

Gyorsan, szakszerűen és személyesen tárgyaltak, szerződéskötés után 1 héttel már fenn voltak a napelemek és a rendszer működik! AJÁNLOM ŐKET!

Cs. Adrienn, Budapest XXI. kerülete

Ár-érték arányban a legjobb volt és a teljes ügymenet alatt teljes mértékben meg voltunk elégedve a szakemberek hozzáállásával, szaktudással.

B. Gábor, Balatonfüred