Napelem rendszer árak

TÁJÉKOZTATÓ ÁRAINK

Egy átlagos magyar háztartás éves energia fogyasztása kb. 3.700 kWh. Ez az energia igény kiszolgálható egy 3,5 kWp-es rendszerrel, ami kb. 10-12 napelemből áll és 17-20 négyzetmétert foglal el a háztetőn.

Egy konkrét napelem rendszer árajánlatának elkészítéséhez szükség van a helyszíni adottságok pontos ismeretéhez, ezért ezen az oldalon csak hozzávetőleges árakat írunk.

Így látni fogja, hogy nagyságrendileg mennyibe kerülne az ön rendszerének kiépítése anyagköltséggel, tervezéssel, szállítással és üzembe helyezéssel együtt.

A tájékoztató árak egy átlagos dőlésszögű, cseréppel fedett tetőn való elhelyezésre vonatkoznak. A legegyszerűbben a havi villanyszámla összegéből lehet kiindulni.

Egy napelemes rendszer kiépítése hosszútávú pénzügyi befektetésként is felfogható.

 

Nézzünk az árak mögé!
Nézzük meg, hogy a teljes napelemes rendszer összeállításához
milyen összetevőkre van még szükség, és azok milyen költségekkel járnak.

Z

Napelem

Napjainkban a változatlan napelem árak mellett megfigyelhető, hogy a panelenkénti teljesítmény folyamatosan nő.

Egy jó minőségű napelem akár 30-40 évig képes ellátni a feladatát. Németországban például 30 éve telepített rendszerek üzemelnek.

Az általunk forgalmazott napelemek:

Q-Cells, LG, JA Solar

Z

Napelem inverter

A napelem inverter ára a rendszer nagyságától függően a teljes napelemes rendszer 13-30%-át teszi ki. Minél kisebb a napelemes rendszer, a napelem inverter ára annál nagyobb részét teszi ki a teljes rendszer összköltségének.

A napelemen kívül a napelemes rendszer egyik legfontosabb része az inverter. Az inverter alakítja át a napelem által előállított egyenáramot az elektromos hálózatnak megfelelő váltóárammá. Az inverter műszaki paraméterei jelentősen befolyásolják az energiatermelő rendszer teljesítményét. Emiatt kulcsfontosságú, hogy a rendszerünkhöz gondosan válasszuk ki a megfelelő invertert!

Az NVSolar napelem inverter ajánlata

Az egyik leggyakrabban alkalmazott inverter típus, a Fronius Primo 5.0 Web inverter, melynek ára 417.000.- Ft +ÁFA

Ez az ár viszont jelentősen mérséklődhet speciális kedvezményeinknek köszönhetően, kérje személyre szabott árajánlatunkat most!

Rólunk mondták

Gyorsan reagáltak az ajánlatra, személyes találkozásnál is az első benyomás, ami megfogott, illetve a termékek kézzel fogható bemutatása. Feltétlenül ajánlom annak, aki minőséget keres, megfizethető árért.

Pokol Miklós, Újpest

Ismerős ajánlotta az NVSolar-t. Mind a felmérés, ajánlatadás, mind a kivitelezés gyorsan és pontosan zajlott. A kollégák rugalmasak és udvariasak voltak, precíz munkát végeztek.

Magánszemély, Budapest XII. kerülete